Лазерна епилация

Мilesman Compact е последно поколение диоден лазер. Oдобрен от FDA (Food drug administration) – USA и от MDD (Medical Device Derective) – EU, като безопасна система за трайно обезкосмяване, която чрез иновативната си охладителна система ни позволява да работим дори през летните месеци. С -9 градусовото охлаждане не оставя клиентите да изпитат болка или парене нито за момент, а специалната система за проникването на лъчите в кожата я предпазва повече от всеки друг апарат.
След лазерна епилация коренът на косъма и неговата външна част изгарят. Следващите дни се осъществява избутване на корена и подкожната част на косъма, имитирайки растеж. Окапването на космите започва след 10-я ден от процедурата и продължава около 2 седмици.
Ефектът от лазерната епилация се вижда още след първата процедура и се изразява в редуциране на броя на космите и забавяне на техния растеж в третираната зона. С всяка следваща процедура космите все повече намаляват и оредяват, докато се достигне до изчезването им. За максимален ефект се препоръчват 6-7 процедури.Поддържащи процедури се правят веднъж годишно, при необходимост.
Всички процедури се извършват от медицинско лице.